Σκότωσαν κανίς γιατί αποτελούσε απειλή για το αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Σκότωσαν κανίς γιατί αποτελούσε απειλή για το αεροδρόμιο

Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων της Κίνας έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός κανίς σε αεροδρόμιο της νότιας Κίνας, επειδή βγήκε από το κλουβί μεταφοράς του, αποτελώντας έτσι «απειλή γα την ασφάλεια του αερολιμένα».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην ιστοσελίδα asiaone οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, ενώ το αφεντικό του αποβιβαζόταν από πτήση που ερχόταν από τη Μπανγκόκ, ο σκύλος δραπέτευσε από το κλουβί μεταφοράς, και άρχισε να τρέχει στον αεροδιάδρομο, αποτελώντας κίνδυνο για τις πτήσεις και για αυτό, βάσει νόμου, έπρεπε να θανατωθεί.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, υποστηρίζει ότι χτύπησαν βάναυσα το σκύλο του, αφού τον είχαν πιάσει, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο θάνατός του δεν είχε καμία σχέση με την ασφάλεια.

Πολλές κινεζικές ιστοσελίδες και blogs αναφέρουν μια αντίστοιχη περίπτωση στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, όπου και πάλι ένας σκύλος ξέφυγε από το κλουβί του και έτρεξε στον αεροδιάδρομο, ωστόσο οι εκεί υπεύθυνοι καθυστέρησαν όλες τις πτήσεις μέχρι να πιάσουν το σκύλο, αντί να τον σκοτώσουν εν ψυχρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ