«Τρελό» ΙΧ εισβάλλει σε κατάστημα κόμικ στην Αλαμπάμα και τα κάνει γυαλιά καρφιά! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Τρελό» ΙΧ εισβάλλει σε κατάστημα κόμικ στην Αλαμπάμα και τα κάνει γυαλιά καρφιά! [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος κόμικ στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα είναι απίστευτες: ένα SUV εισβάλλει με φόρα διαλύοντας ό,τι βρει στο διάβα του, αφήνοντας πίσω του χνάρια καταστροφής μπροστά στους έντρομους υπαλλήλους και πελάτες.

Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την τρελή πορεία του Honda CR-V. O οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανώς έπαθε κάποια ανακοπή που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο Έντ Γουόλς, ιδιοκτήτης του καταστήματος The Deep, Comics & Games, λέει ότι καταστράφηκε ολοσχερώς το τμήμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά γλίτωσε το τμήμα των κόμικς... Λίγο αργότερα ανήρτησε αυτό το γεμάτο χιούμορ μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Τρελό» ΙΧ εισβάλλει σε κατάστημα κόμικ στην Αλαμπάμα και τα κάνει γυαλιά καρφιά! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΜΙΚ Χάντσβιλ Αλαμπάμα ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ