Ο Ακης Ζήκος απαντά για τα δημοσιεύματα επιστροφής του στην ΑΕΚ - Με επίσημη δήλωση - iefimerida.gr

Ο Ακης Ζήκος απαντά για τα δημοσιεύματα επιστροφής του στην ΑΕΚ - Με επίσημη δήλωση

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστροφή του Ακη Ζήκου στην ΑΕΚ μετά την παραίτησή του τον Αύγουστου του 2015, μονοπωλεί σήμερα το ρεπορτάζ της Ένωσης, με τον πρώην άσο της ομάδας να παίρνει θέση για το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «LiveSport» ανέφερε πως ο Άκης Ζήκος επιστρέφει στην ΑΕΚ αναλαμβάνοντας ξανά τις ακαδημίες του συλλόγου, έχοντας την πλήρη ευθύνη λειτουργίας και στο πλευρό του τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζήκου.

Με αφορμή το δημοσίευμα λοιπόν, ο Άκης Ζήκος προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή επίσημη δήλωση:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν!Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ακης Ζήκος αεκ ακαδημίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ