Τόσκας: Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία - iefimerida.gr

Τόσκας: Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας έκανε σφοδρή κριτική στην αντιπολίτευση τονίζοντας πως η κριτική που δέχεται ο ίδιος μετά το χτύπημα στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έιναι προσπάθεια της αντιπολίτευσης να υποβαθμίσει τις πρόσφατες επιτυχίες της αστυνομίας, δηλαδή την σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

«Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνοπντας παράλληλα ότι δεν είναι κάτι καινούργιο οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών αλλά και η κατάσταση στα Εξάρχεια.

Παράλληλα ο κ. Τόσκας υποστήριξε πως υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας, ενώ για την δήλωση του κ. Μητσοτάκης πως θα καθαρίσει τα Εξάρχεια μέσα σε ένα μήνα είναι «πολύ επιπόλαιη» όπως και η αντίληψη ότι «η αστυνομία θέλει αλλά ο υπουργός δεν την αφήνει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας εγκληματικότητα μείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ