Αμερικανός πήγε να ανοίξει την πόρτα του και βρέθηκε μπροστά σε χιονοστιβάδα! - iefimerida.gr

Αμερικανός πήγε να ανοίξει την πόρτα του και βρέθηκε μπροστά σε χιονοστιβάδα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία τα λέει όλα: φαντάζεστε την έκπληξη του Στήβεν Σίιγκ απ’ το Άλπιν Μήντοους, στη γραφική περιοχή της Νορθ Λέηκ Ταχόε στην Καλιφόρνια όταν πήγε να ανοίξει την εξώπορτα του σπιτιού του και βρέθηκε μπροστά σε μια χιονοστιβάδα.

Ο Σίιγκ, η γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους κι ο γερμανικός ποιμενικός τους είχαν κουρνιάσει γύρω απ’ το τζάκι καθώς ολόκληρη η Καλιφόρνια πολιορκείται από κύμα κακοκαιρίας, όταν μια ελεγχόμενη χιονοστιβάδα «έθαψε» το σπίτι τους κάτω από τόνους χιόνι.

Όταν άνοιξαν την εξώπορτα βρέθηκαν μπροστά σ’ αυτό το θέαμα.

Αμερικανός πήγε να ανοίξει την πόρτα του και βρέθηκε μπροστά σε χιονοστιβάδα!   | iefimerida.gr 0

Ο κινηματογραφιστής, παραγωγός και ιδιοκτήτης θεάτρου λέει ότι δέχθηκε πληθώρα προσφορών για βοήθεια από τη στιγμή που ανήρτησε φωτογραφίες του σπιτιού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σίιγκ λέει ότι τόσα χρόνια που ζει στο σπίτι έχει δει αρκετές μεγάλες χιονοστιβάδες, αλλά αυτή πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ