Για νίκη 4άδας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Χωρίς Σπανούλη - iefimerida.gr

Για νίκη 4άδας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Χωρίς Σπανούλη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Βασίλη Σπανούλη να μένει στην Αθήνα και να αποτελεί την πιο σημαντική απουσία του, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα (22:00, ΕΡΤ) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την 4άδα της Euroleague, περνώντας νικηφόρα και από τη Βαρκελώνη.

Ο Σπανούλης έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να μην ρισκάρει με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό ενόψει του ντέρμπι στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε την κάκωση και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για την Μπαρτσελόνα, η οποία με ρεκόρ 7-9 δεν έχει περιθώρια για άλλη ήττα, δεν θα αγωνιστεί ο Στράτος Περπέρογλου με τον Γιάννη Μπαρτζώκα να τίθεται αντιμέτωπος για μια ακόμη φορά με την πρώην ομάδα του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague Βασίλης Σπανούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ