Επιστροφή Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη -Σήμερα το τετ α τετ με Φώφη - iefimerida.gr

Επιστροφή Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη -Σήμερα το τετ α τετ με Φώφη

Φωτογραφία: Sooc/Νίκος Λυμπερτάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου θα έχει σήμερα η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην πρωθυπουργός θα συναντηθούν στο γραφείο της κ. Γεννηματά στη Βουλή, στις 3 μ.μ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας σημειωθεί ότι το Σάββατο παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ