Στη φάκα της αστυνομίας εγκέφαλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης - iefimerida.gr

Στη φάκα της αστυνομίας εγκέφαλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύλληψη 35χρονου που φέρεται να ήταν ο αρχηγός της μίας από τις δύο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες διέπραξαν σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε όλη τη χώρα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, σε περιοχή του Πειραιά, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση αυτή που εξαρθρώθηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, τον Νοέμβριο εμπλέκεται και γνωστός κοσμικός, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είχε το ρόλο του κλεπταποδόχου. Τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων, που είχαν τη βάση τους στη Δυτική Αττική, αλλά είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έκαναν μεγάλη ζωή, κατοικούσαν σε βίλες και κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Ρομά αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ