ΟΑΣΘ: 174 λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια -53 με αντιολισθητικές αλυσίδες - iefimerida.gr

ΟΑΣΘ: 174 λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια -53 με αντιολισθητικές αλυσίδες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης κυκλοφορούν τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.

Ο κ. Στεφανίδης σημείωσε πως οι καιρικές συνθήκες στην πόλη είναι εκείνες που ρυθμίζουν και την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων και προς την κατεύθυνση αυτή όλοι οι αρμόδιοι στον οργανισμό βρίσκονται επί ποδός.

Παράλληλα ενημέρωσε πως δεν εκτελούνται, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, τα δρομολόγια σε: Ακροπόταμο, Νεωχορούδα, Αρδαμέρη, Πεντάλοφο, Περιστερά, Λιβάδι, 'Αγιο Αντώνιο, Μονοπήγαδο, Ξηροχώρι, Μεσσημβρία, Αγγελοχώρι και το τοπικό στη γραμμή Επανομή-Μηχανιώνα.

Τέλος, ο πρόεδρος του οργανισμού επανέλαβε, ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα έχει γίνει προμήθεια ειδικού υγρού από τη Γερμανία, προκειμένου να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασαν χθες 60 οχήματα στο υδραυλικό σύστημα των θυρών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ Δρομολόγια παγετός Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ