Μπουτάρης: Αν φταίω για το αλάτι, θα παραιτηθώ - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Αν φταίω για το αλάτι, θα παραιτηθώ

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης λόγω του χιονιά, είναι έτοιμος να αναλάβει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον «Realfm 97,8» τόνισε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των οχημάτων καθαριότητας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας πάγωσε μέχρι και το αλάτι με το οποίο καταβρέχονται οι δρόμοι για να μείνουν ανοιχτοί.

«Ο εσωτερικός έλεγχος αρχίζει από την κορυφή και φτάνει έως τον τελευταίο εργάτη του δήμου. Την ευθύνη την έχω αναλάβει. Ο δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνος. Είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αν δεν έχει αποκαταστήσει τις κανονικές διαδικασίες, τότε ευθύνεται και τότε παραιτείται», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προανήγγειλε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο μηχανισμός του δήμου Θεσσαλονίκης αντέδρασε σωστά στη διαχείριση της κακοκαιρίας, ή αν υπήρχε δυνατότητα πρόβλεψης των προβλημάτων που ανέκυψαν, χωρίς να υπάρξει αντίδραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουτάρης Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ