Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν 14 άτομα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν 14 άτομα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά στην υγεία τους είναι 14 άτομα τα οποία απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από λεωφορείο ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ιερισσός.

Πιο συγκεκριμένα, το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αρναίας-Παλαιόχωρας το οποίο έγειρε στο πρανές του δρόμου από την πλευρά που είναι οι πόρτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξέλθουν οι επιβάτες.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν και μετέηβησαν άμεσα στο σημείο με 3 οχήματα απεγκλώβισαν τους 12 επιβάτες, τον οδηγό και τον ελεγκτή όπου κανένας από τους οποίους δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας, απ’ όπου περιμένουν άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Να σημειωθεί, τέλος, πως βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό 10 κτηνοτρόφων στο όρος Δραγουντέλι του Νέου Μαρμαρά, στη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ