Διαβεβαιώσεις του Υπ. Αμυνας για το νέο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων - iefimerida.gr

Διαβεβαιώσεις του Υπ. Αμυνας για το νέο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων

Φωτογραφία: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβεβαιώσεις ότι το νέο ειδικό μισθολόγιο για τις Ενοπλες Δυνάμεις θα ψηφιστεί τους πρώτους μήνες του 2017 και ότι δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα προαγωγών και καμία απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και απόστρατους, παρέχει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά μήπως γίνει κατανοητό. Το Υπουργείο Εθνικής Aμυνας κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Hδη προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2017 η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Eνοπλες Δυνάμεις και όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και επομένως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά αλλαγή στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το νέο μισθολόγιο δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνει τα οικονομικά κλιμάκια που θεσμοθετήθηκαν και δεν προβλέπει καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπ. Εθνικής Άμυνας μισθολόγιο ΥΠΟΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ