Παγοδρόμιο η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Πού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών - iefimerida.gr

Παγοδρόμιο η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Πού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολεύουν ιδιαίτερα οι συνθήκες στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από το 160ο χλμ. στον Αγιο Κωνσταντίνο μέχρι τις Ράχες, στο 240ό χλμ.

Πριν από λίγο η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης εντός των ορίων του νομού Φθιώτιδας.

Έτσι στα κρίσιμα σημεία οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τα φορτηγά και λεωφορεία και δεν τους επιτρέπεται πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους είτε προς τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη είτε προς την Αθήνα.

Ωστόσο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση σε όλη τη Φθιώτιδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική οδός Φθιώτιδα χιόνι φορτηγά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ