Kρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε επιχειρηματίας που αγνοούνταν - iefimerida.gr

Kρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε επιχειρηματίας που αγνοούνταν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τραγικό επίλογο γράφτηκε η περιπέτεια για έναν 40χρονο με καταγωγή από την Αθήνα ο οποίος αγνοούνταν στο νησί της Κρήτης.

Ο άτυχος 40χρονος βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης νεκρός σε περιοχή του Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του άτυχου άνδρα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 40χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με σημοσίευμα του cretapost, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα ενώ ο λόγος επίσκεψης της Κρήτης ήταν ένα επαγγελματικό ραντεβού που είχε στο νησί. Από την περασμένη Πέμπτη που πήγε στο νησί δεν έδωσε έκτοτε κανένα σημείο ζωής με την οικογένειά του να δηλώνει την εξαφάνιση στην αστυνομία. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες των αρχών οι οποίες εντόπισαν τον 40χρονο άνδρα νεκρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη νεκρός επιχειρηματίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ