6 σοκολατερί στην Αθήνα που θυμίζουν... Παρίσι! Για αχνιστές σοκολάτες σε ζεστούς χώρους - iefimerida.gr

6 σοκολατερί στην Αθήνα που θυμίζουν... Παρίσι! Για αχνιστές σοκολάτες σε ζεστούς χώρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα έχει πολλούς κρυμμένους «παράδεισους» για όσους αγαπούν την σοκολάτα που αγκαλιάζει γευστικά χειμωνιάτικες στιγμές μας.

Cafe με υπέροχη διακόσμηση που μας ταξιδεύει στο χρόνο προσφέρουν μυρωδάτα και αχνιστά ροφήματα σοκολάτας στα οποία δύσκολα αντιστεκόμαστε αν αγαπάμε το άρωμα του κακάο. Ιδανική συντροφιά για τις χαμηλές θερμοκρασίες και ευκαιρία για συνάντηση με φίλους. Το άρωμα και μόνο της σοκολάτας μας μεταφέρει στην παιδική μας ηλικία και την ζεστασιά της και μας αρέσει να ανατρέχουμε σε αυτή σαν ένα διάλειμμα. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν, ξεκλέψτε χρόνο για μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε όμορφα καφέ της πόλης που έχουν παράδοση στο να προσφέρουν το ρόφημα που πολλοί από εμάς αγαπάμε: την ζεστή σοκολάτα και μάλιστα σε πολλές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοκολατερί Αθήνα σοκολάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ