Επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, πραγματοποιήθηκε στις 6:18 το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί -ευτυχώς ελαφρά- ένας αστυνομικός από τα πυρά ενόπλου.
Ο αστυνομικός βρίσκεται στα επείγοντα του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, όπου δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει τραύματα -πιθανόν από θραύσματα- στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια.
Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ. Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης που βρέθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη 57 και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν μόνος του ή συμμετείχαν και άλλα άτομα.
![Πώς έγινε η επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Οι κινήσεις του ενόπλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/xarr_0.jpg?itok=lhSeHwWZ)
![Πώς έγινε η επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Οι κινήσεις του ενόπλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/xarr3.jpg?itok=oNywU-nF)
![Πώς έγινε η επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Οι κινήσεις του ενόπλου [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/xarr1_0.jpg?itok=jfxaxX9w)
Φωτογραφίες: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS /ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ