Αυγενάκης για Novartis: Οποιος έβαλε το χέρι στο μέλι να ελεγχθεί - iefimerida.gr

Αυγενάκης για Novartis: Οποιος έβαλε το χέρι στο μέλι να ελεγχθεί

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 παραχώρησε συνέντευξη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Novartis.

«Αν υπάρχει εμπλεκόμενο όνομα υπουργού και έρθει η υπόθεση της Novartis στη Βουλή, η ΝΔ ξεκάθαρα λέει ότι όποιος έχει ακουμπήσει το χέρι στο μέλι, πρέπει να ελεγχθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας πως αυτό το αντιλαμβάνονται πια και τα κυβερνητικά στελέχη.

«Αντιλαμβάνονται ότι πλέον δεν κυβερνούν και δεν ελέγχουν το παιχνίδι. Βλέπουν ότι όσο καθυστερεί να κλείσει η συμφωνία το βάρος μεγαλώνει και αυτό μεταφέρεται στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών κι αυτό δεν τους ενδιαφέρει παρά μόνον να παραμείνουν στην εξουσία», τόνισε ο κ. Αυγενάκης καταθέτοντας για ακόμη μια φορά το πάγιο αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι οι εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ