Θρίλερ στην Κύμη: Αγνοείται κτηνοτρόφος από το πρωί της Δευτέρας - iefimerida.gr

Θρίλερ στην Κύμη: Αγνοείται κτηνοτρόφος από το πρωί της Δευτέρας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας κτηνοτρόφος αγνοείται τις τελευταίες ώρες στην Κύμη Ευβοίας έπειτα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evianews.gr, η αστυνομία αναφέρει πως έχει εξαντληθεί όπως φαίνεται η μπαταρία του κινητού του κτηνοτρόφου με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η επικοινωνία μαζί του.

Πιο νωρίς μέσα στην ημέρα αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 55χρονου άνδρα που εργάζεται ως φύλακας στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης. Εδώ και τρία εικοσιτετράωρα είχε αποκλειστεί στο εργοστάσιο. Οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να τον προσεγγίσουν λόγω πεσμένων πεύκων σε όλη τη διαδρομή.

Ωστόσο, βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί του ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος βρήκε λύση για τον άτυχο φύλακα, και στη συνέχεια η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να τον απεγκλωβίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγνοούμενος Κύμη Εύβοια παγετός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ