Οι εισαγγελείς ζητούν ενισχυμένη φύλαξη -Μετά τα συνθήματα που έγραψαν στο σπίτι εισαγγελέα για το παιδί της Ρούπα - iefimerida.gr

Οι εισαγγελείς ζητούν ενισχυμένη φύλαξη -Μετά τα συνθήματα που έγραψαν στο σπίτι εισαγγελέα για το παιδί της Ρούπα

Φωτογραφία: Sooc/Θεόδωρος Μανωλόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διατήρηση και ενίσχυση των μέτρων προστασίας και φύλαξης των εισαγγελικών λειτουργών ζητάει με ανακοίνωσή της η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος!

Με αφορμή την αναγραφή συνθημάτων έξω απο το σπίτι της εισαγγελέως ανηλίκων Μαρίας-Ελένης Νικολού, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, η Ενωση Εισαγγελέων τονίζει πως καταδικάζει κάθε μορφή διαμαρτυρίας που υπερβαίνει το μέτρο!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος έχει ως εξής:

«Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή διαμαρτυρίας που υπερβαίνει το μέτρο όπως είναι η αναγραφή συνθημάτων σε οικία Εισαγγελικού Λειτουργού σχετικά με υπόθεση που χειρίζεται.

Επαναλαμβάνει ότι οι Εισαγγελείς επιτελούν το καθήκον τους, που συνίσταται στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος, των Νόμων, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της παιδικής ηλικίας και δεν επηρεάζονται από αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Καλούμε την πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα για τη διατήρηση και ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και προστασίας των Εισαγγελικών λειτουργών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εισαγγελείς Πόλα Ρούπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ