Αναβάλλονται λόγω κακοκαιρίας τα μαθήματα σε Δημοκρίτειο Θράκης και σχολές Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Αναβάλλονται λόγω κακοκαιρίας τα μαθήματα σε Δημοκρίτειο Θράκης και σχολές Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του πρύτανη, Αθανάσιου Καραμπίνη, αναστέλλεται το εκπαιδευτικό έργο στο σύνολο των δομών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα όπου εδρεύουν οι σχολές και τα τμήματα του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα μαθήματα αναβάλλονται έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ενώ τα τμήματα του ΔΠΘ θα φροντίσουν για την αναπλήρωση του διδακτικού έργου.

Δεν έγιναν λόγω παγετού μαθήματα σε σχολές και τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν σήμερα μαθήματα λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν, έλαβαν οι διοικήσεις σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

«Λόγω του παγετού, των βλαβών που υπάρχουν στο σύστημα θέρμανσης και των εργασιών που απαιτούνται για να αποκατασταθούν, σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα. Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μαθήματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η διοίκηση του οποίου θα εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθούν αύριο μαθήματα.

Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών για σήμερα αποφάσισε και η διοίκηση του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ). Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος λειτουργούν κανονικά.

Αντίστοιχες αποφάσεις έλαβαν τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ κλειστό παραμένει και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, λόγω προβλημάτων στην ύδρευση και θέρμανση των εγκαταστάσεών του, που προκλήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεν έγιναν σήμερα και δεν θα πραγματοποιηθούν και αύριο μαθήματα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, στη Ν.Μηχανιώνα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ