Πώς να ντυθείς στο πολύ κρύο και να δείξεις πιο αδύνατη - iefimerida.gr

Πώς να ντυθείς στο πολύ κρύο και να δείξεις πιο αδύνατη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές προστάζοντας εμφάνιση με τα πιο ζεστά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας.

Τις περισσότερες φορές, όταν θέλουμε να παραμένουμε ζεστές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, φοράμε ό,τι πιο άνετο και ζεστό έχουμε αλλά οι συνδυασμοί που κάνουμε μας προσθέτουν πόντους. Τα στιλιστικά λάθη μπορεί να συγχωρούνται όταν κάνει πολύ κρύο, αλλά μπορούμε να τα αποφύγουμε αν ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες.

Τις ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις διόλου μουντές και πολύ κολακευτικές. Τα έντονα χρώματα κλέβουν τις εντυπώσεις τον χειμώνα μιας και η παλέτα μαύρο- καφέ- γκρι- μπεζ είναι μεν η πιο κλασική αλλά είναι και η πιο συνηθισμένη. Πέρα από αυτό, συνδυάζουμε ρούχα πολύ χοντρά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να προστίθεται «βάρος» στο look μας και να μην διαγράφεται η σιλουέτα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντύσιμο μόδα χειμώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ