Δεύτερο τουρκικό πλοίο προσάραξε στην Κω - iefimerida.gr

Δεύτερο τουρκικό πλοίο προσάραξε στην Κω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουρκικό φορτηγό πλοίο προσάραξε το μεσημέρι της Κυριακής στο σημείο όπου μόλις λίγες μόνο ώρες νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί αποκόλληση του πλοίου Alcatras, το οποίο είχε προσαράξει σε παραλία της Κω από τις 26 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πρόκειται για φορτηγό πλοίο μήκους 110 μέτρων, το οποίο προσάραξε στο σημείο νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το τουρκικό πλοίο βρέθηκε στην ίδια ακριβώς περιοχή που στις 26 Δεκεμβρίου είχε προσαράξει το πλοίο Alcatras το οποίο μετέφερε οπλικό σύστημα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Αναφορικά με την προσάραξη του καταδυτικού πλοίου ''ALCATRAS'' σημαίας Τουρκίας, την 26/12/2016 στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Άκρας Σκανδαρίου νήσου Κω, γνωρίζεται ότι, μεσημβρινές ώρες χθες, μετά από διαπίστωση προσωρινής στεγανοποίησης ρηγμάτων του πλοίου και μετά από έλεγχο-επιθεώρησή του από αρμόδιο εξουσιοδοτημένο Επιθεωρητή, το πλοίο απέπλευσε για ένα μεμονωμένο πλου από Κω για Αλικαρνασσό Τουρκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κως τουρκικό πλοίο προσάραξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ