Λεβέντης: Υπάρχει αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ – Αν συνεχίσει έτσι θα πάει ξανά στο 3% - iefimerida.gr

Λεβέντης: Υπάρχει αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ – Αν συνεχίσει έτσι θα πάει ξανά στο 3%

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά και πάει σε εκλογές το 2019,θα γίνει ένα ερημικό κόμμα του 3%» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο κανάλι «Ε» ο κ.Λεβέντης τόνισε «ότι υπάρχει αντάρτικο στο ΣΥΡΙΖΑ από βουλευτές που λένε ότι η καλύτερη λύση για την χώρα είναι μια οικουμενική κυβέρνηση. Δεν βλέπω να κλείνει η β’ αξιολόγηση σύντομα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και στη νέα Βουλή 2 κόμματα από αυτά που είναι ήδη μέσα στη Βουλή δεν θα είναι. Εκτός και αν οι εκλογές γίνουν νωρίτερα με πρόσχημα το Κυπριακό ή την αξιολόγηση».

Όσον αφορά για παραμονή της χώρας στο ευρώ ο κ.Λεβέντης τόνισε «ότι όποιος θέλει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ,είναι τρελός. Ότι κάνουμε το κάνουμε για να μείνουμε στο ευρώ. Η Ελλάδα είναι δεμένη στην Ευρώπη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας λεβέντης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ