Ξέσπασε ο κόσμος της ΑΕΚ κατά της διοίκησης – Μετρά... ώρες ο Μοράις - iefimerida.gr

Ξέσπασε ο κόσμος της ΑΕΚ κατά της διοίκησης – Μετρά... ώρες ο Μοράις

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα της ΑΕΚ στην Αρκαδία, η αποκαρδιωτική εικόνα στο β’ ημίχρονο και η έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών φέρνουν προ εξελίξεων τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ζοσέ Μοράις με 3 νίκες σε 12 ματς (!) «τελειώνει» από την Ενωση, καθώς αποδείχθηκε λίγος για την ομάδα και ανίκανος να διαχειριστεί την ΑΕΚ και να της δώσει ότι της έλειπε επί Κετσπάγια. Και από 2η που την παρέλαβε, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός σήμερα, την οδηγεί στο -16!

Η διοίκηση εκτός του θέματος της διαδοχής του Μοράις με Ελληνα ή ξένο προπονητή με ορίζοντα... καλοκαιριού για να σχεδιάσει εν συνεχεία την επόμενη σεζόν, έχει απέναντι της και τον κόσμο που ξέσπασε μετά το νέο κάζο.

Στην κερκίδα του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» όπου βρέθηκαν χθες μέσα στον χιονιά οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναρτήθηκε πανό διαμαρτυρίας για την φετινή πορεία της ομάδας με ξεκάθαρο αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
«Παίκτες λαχεία, ομάδα παρωδία... Παραμύθι ερχόμαστε», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Δημήτρης Μελισσανίδης original μοραις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ