Super League: Η κατηφόρα της ΑΕΚ – Εχασε (3-2) και στην Τρίπολη - iefimerida.gr

Super League: Η κατηφόρα της ΑΕΚ – Εχασε (3-2) και στην Τρίπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατηφόρα της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό...

Η Ενωση παρότι προηγήθηκε με 0-1 στην Τρίπολη, ηττήθηκε τελικά με 3-2 από τον Αστέρα και για ακόμη ένα ματς έμεινε μακριά από τη νίκη. Πλέον, ο Ζοσέ Μοράις μετρά ημέρες καθώς σε 12 παιχνίδια έχει μόλις 3 νίκες!

Ο Βράνιες στο ντεμπούτο του αποβλήθηκε, αφήνοντας τεράστιο κενό στην ΑΕΚ.

Αν και προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ (36'), στο ορεξάτο, πρώτο ημίχρονό της, η ασόβαρη, απείθαρχη και τραγική στην άμυνα, στο β’ μέρος, «Ένωση», ήρθε… τούμπα από τους εκπληκτικούς Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με γκολ των εξαιρετικών Στανισάβλιεβιτς (49') και Ιγκόρ (66'), ο Τσέχος επιθετικός του «δικεφάλου» ισοφάρισε άμεσα (68'), πετυχαίνοντας ΚΑΙ το δεύτερο τέρμα της ομάδας του (και τέταρτο δικό του στη φετινή Σούπερ Λίγκα), αλλά η αποβολή του Βράνιες, στο 71’, στο ντεμπούτο(!) του Βόσνιου, αλλά και η ψυχή που… κατέθεσαν στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο του «Θ. Βαρδινογιάννης» οι Αρκάδες, έφεραν τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τον Τσουκαλά να πετυχαίνει το… τρίποντο στο 81’!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αστέρας Τρίπολης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ