Θετική η εισήγηση της κοινωνικού λειτουργού για την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού της Ρούπα στην μητέρα και την αδελφή της - iefimerida.gr

Θετική η εισήγηση της κοινωνικού λειτουργού για την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού της Ρούπα στην μητέρα και την αδελφή της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ ΝEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική είναι κατά πληροφορίες η εισήγηση της κοινωνική λειτουργού για την ανάθεση της επιμέλειας του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα στην μητέρα και την αδελφή της προφυλακισθείσας.

Η κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, το σπίτι των δύο γυναικών στην Καλαμάτα και εξέτασε το περιβάλλον όπου θα ζήσει το παιδί.

Η κοινωνική λειτουργός αναμένεται να παραδώσει την έκθεσή της στην εισαγγελία η οποία θα λάβει υπόψιν και την έκθεση των παιδοψυχολόγων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού θα υπάρξει στις αρχές της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, η μητέρα και η αδελφή της Πόλα Ρούπα μεταβαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθούν τον εξάχρονο στο νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ