Βίντεο από την Τουρκία: Η στιγμή της δολοφονίας ταγματάρχη, τη νύχτα του πραξικοπήματος - iefimerida.gr

Βίντεο από την Τουρκία: Η στιγμή της δολοφονίας ταγματάρχη, τη νύχτα του πραξικοπήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας Τούρκου ταγματάρχη, τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016 όταν πραγματοποιήθηκε η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan Haber.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο βίντεο καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας του ταγματάρχη Φατίχ Κιλίντς, ο οποίος κατά το Dogan Haber μετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος, έχοντας προετοιμάσει και δίνοντας όπλα στους στρατιώτες του στη 2η στρατιωτική μονάδα στην πόλη Malatya.

Όπως αναφέρει όμως το δημοσίευμα, η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του ταγματάρχη και έτσι ακολούθησε συμπλοκή μέσα στη στρατιωτική μονάδα με τους άντρες της ασφάλειας να του επιτίθενται και να τον πυροβολούν.

Το πτώμα του Κιλίντς παρέλαβε συνάδελφός του, ενώ ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του προήλθε από τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες που δέχθηκε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Ταγματάρχης πραξικόπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ