Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολικές θερμοκρασίες αλλά και σφοδρές χιονοπτώσεις κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και εντάθηκε τις τελευταίες ώρες.

Η χώρα βρίσκεται από τις πρωινές ώρες στην κατάψυξη με τα θερμόμετρα να δείχνουν θερμοκρασίες ακόμη και κάτω από τους -10, ενώ σε πολλές περιοχές χιονίζει για πρώτη φορά μάλιστα μετά από χρόνια. Στο οδικό δίκτυο σημειώνονται μικροπροβλήματα με ορισμένους δρόμους να κλείνουν για κάποιες ώρες μέχρι να ανοιχτούν ξανά από τις αρχές και να δοθούν στην κυκλοφορία, ενώ σε πολλά σημεία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Εντωμεταξύ, καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ο 77χρονος που αγνοούνταν από το πρωί του Σαββάτου στην ορεινή Ναυπακτία και διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Παγετός στην Αττική, ελαφρές χιονοπτώσεις στα βόρεια

Οσον αφορά στην Αττική η έλευση του χιονιά άρχισε να γίνεται αισθητή ήδη από την Παρασκευή καθώς από το βράδυ άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία και ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στην Πεντέλη.

Το Σάββατο ξημέρωσε με τα βουνά της Αττικής να είναι ντυμένα στα λευκά.

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώθηκε και στον Υμηττό, ο οποίος είναι καλυμμένος με ένα λεπτό στρώμα χιονιού.

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας και αυτά είναι καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα χιονιού, ενώ χιονόνερο έριχνε το πρωί και στην παραλιακή.

Η θερμοκρασία στην Αθήνα αγγίζει τους 1 με 2 βαθμούς Κελσίου.

Τα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Από το βράδυ της Παρασκευής δημιουργήθηκαν και τα πρώτα μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω και στον περιφερειακό δρόμο Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου.

Λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε από τη Τροχαία η κίνηση των φορτηγών στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, από το ύψος των Βιλίων, στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τα υπόλοιπα οχήματα. Κλειστή είναι και η λεωφόρος Φυλής από την Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια. Αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

Πολικές θερμοκρασίες στη Φθιώτιδα

Ιδιαίτερα έντονα εκδηλώνονται τα καιρικά φαινόμενα στη Φθιώτιδα από το βράδυ της Παρασκευής

Πρωτόγνωρες, σχεδόν «πολικές», θερμοκρασίες καταγράφονται στην Κεντρική Ελλάδα, όπου σε ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας ο υδράργυρος έφτασε και τους -12 βαθμούς Κελσίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στην πόλη της Λαμίας έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες -5 βαθμούς με δριμύ ψύχος και με τον κρατικό μηχανισμό να δίνει μάχη όλη τη νύχτα για να αποφύγει τους παγωμένους δρόμους.

Από τις 3 τα ξημερώματα με δυσκολίες γίνονται οι μετακινήσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, κυρίως λόγω παγετού, ενώ την ίδια στιγμή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ρίχνουν αδιάλειπτα αλάτι για να το κρατήσουν ανοιχτό.

Στον εθνικό δρόμο Αθήνας-Λαμίας, από τις πρώτες πρωινές ώρες, υπήρξαν προβλήματα κυρίως στην κίνηση μεγάλων φορτηγών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μαρτίνου και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Σε αρκετές περιπτώσεις η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας ιδιαίτερα στην περιοχή του Μαρτίνου από το 117χλμ μέχρι το 130χλμ σταμάτησε την κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων έτσι ώστε να παρεμβαίνουν τα εκχιονιστικά και να ρίχνουν αλάτι στο οδόστρωμα για να διατηρείται ο δρόμος ανοιχτός (διαβάστε αναλυτικότερα ΕΔΩ).

  • Χιόνι στο Καρπενήσι


Χιόνια στο Καρπενησι από LAMIASTARGR

Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
  • Χιόνι στο Δομοκό
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια

Η κεντρική, η νότια αλλά και η βόρεια Εύβοια έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο όγκο χιονιού και μαζί και πληθώρα προβλημάτων αφού στην περιοχή της Κύμης το χιόνι ξεπέρασε τα 50 εκατοστά. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουμε μικρή ύφεση της κακοκαιρίας καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις το κύμα παραμένει πάνω από την κεντρική και νότιο Εύβοια και για τις επόμενες ώρες μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν προβλήματα στα ορεινά επαρχιακά δίκτυα των περιοχών της περιοχής της Καρύστου, του Μαντουδίου αλλά και της Ιστιαίας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο δρόμος Χαλκίδας-Αιδηψού χρησιμοποιείται μόνο από τα Ι.Χ. και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς η αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας με απόφαση της διέκοψε την κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στην εθνική οδό Χαλκίδας Αιδηψού σε δύο κρίσιμα σημεία. Από το 16 χιλ έως το 35ο, και στο 74ο χιλ έως το 88ο.

Επίσης προβλήματα υπάρχουν στην κυκλοφορία στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της περιοχής της Λίμνης.Σύμφωνα με τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μηχανήματα κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά οι πολικές θερμοκρασίες και ο παγετός μαζί και η χιονόπτωση διατηρούν τα προβλήματα ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Εύβοιας.

Χιονίζει στη πόλη της Λάρισας

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας κάτω του μηδενός από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει χιονόπτωση μέσα στη πόλη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο επαρχιακό δίκτυο Ελάφου -Σκλήθρου του Αγιάς Λάρισας, στην Επ. Οδό Καλλιθέας - Καρυάς και Αγιονερίου - Βερδικούσιας.

  • Xιόνι στη Λάρισα
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
  • Χιόνι στα Φάρσαλα
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Σιβηρικό ψύχος στα Τρίκαλα

Και τα Τρίκαλα δοκιμάζονται απο το πρωτοφανές σιβηρικό ψύχος που ξεκίνησε απο χθες το βράδυ, και επεκτείνεται σε όλη την χώρα. Η πρωινή χιονόπτωση μέσα στη πόλη, πάγωσε αρκετούς δρόμους, και ο κίνδυνος της ολίσθησης των οχημάτων είναι απρόβλεπτη.

  • Χιόνι στα Τρίκαλα
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 8


Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε πολλές πόλεις στη Μακεδονία

Τσουχτερό είναι το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σε πολλές πόλεις η θερμοκρασία είναι κάτω από μηδέν.

Ενδεικτικά, στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα -10, στο Κιλκίς -7, στη Βέροια -3, στα Γρεβενά -4 και στην Κοζάνη -8.

Στα λευκά ντύθηκε και η Χαλκιδική. Λόγω της έντασης της χιονόπτωσης το έχει στρώσει στα Νέα Μουδανιά, ενώ χιόνισε και στα χωριά της Κασσάνδρας, στη νότια Σιθωνία, στον Πολύγυρο και το Παλαιοχώρι.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην επαρχιακή οδό Κασσανδρείας – Φούρκας γιατί λόγω του χιονιού ο δρόμος είναι ολισθηρός.

  • Χιόνι στην Κοζάνη
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 9
  • Xιόνι στη Χαλκιδική
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 10
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 11
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 12


Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε σημεία του επαρχιακού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία.

Ειδικότερα, στην Ημαθία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε τμήματα των επαρχιακών οδών Νάουσας- Σελίου, Βέροιας-Σελίου Βέροιας-Κοζάνης Βέροιας- Δασκίου και Οδό Νάουσας- 3/5 Πηγαδίων.

Στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στις επαρχιακές οδούς Άρνισσας- Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας και Κερασιάς- Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας.

Στις Σέρρες, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε τμήματα της επαρχιακής οδού Σερρών-Λαϊλιά.Τέλος, στο Κιλκίς απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήμα της επαρχιακής οδού Γουμένισσας-Λιβαδίων.

Παγετός στο Πήλιο, χιόνι μέχρι τη θάλασσα

Χιόνι έχει καλύψει ολόκληρη την Μαγνησία, χιόνισε ακόμη και μέσα στον Βόλο, ενώ ο παγετός είναι το μεγάλο πρόβλημα που δυσχεραίνει τις συγκοινωνίες και τις μετακινήσεις κυρίως στο Πήλιο, όπου επικρατούν «πολικές» θερμοκρασίες. Η θερμοκρασία στα Χάνια έχει πέσει στους -13 βαθμούς ,ενώ ακόμη και στον Βόλο επικρατεί παγετός με το θερμόμετρο να δείχνει -2.

Στον Βόλο ένα πολύ λεπτό στρώμα χιονιού έχει καλύψει την πόλη και η ασθενής χιονόπτωση συνεχίζεται, αλλά από τον Περιφερειακό και πάνω, προς το Πήλιο, τα προβλήματα είναι εμφανή και οι μετακινήσεις δύσκολες, αφού τα αυτοκίνητα χρειάζονται απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον Περιφερειακό του Βόλου, αλλά και στα τούνελ όπου παρά την ρίψη αλατιού και θαλασσινού νερού από υδροφόρες του Δήμου Βόλου, υπάρχει πάγος στο οδόστρωμα.

  • Χιόνι στον Κισσό Πηλίου
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 13
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 14
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 15

Χιόνι σε Αλόννησο και Σκόπελο

Στα λευκά έχουν ντυθεί και οι Σποράδες. Ιδιαίτερα πολύ χιόνι έχει πέσει στην Αλόννησο, όπου το ύψος του ξεπερνά τα 50 εκατοστά ακόμη και στις παραλίες του νησιού σύμφωνα με τον δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη και η κατάσταση είναι δύσκολη. Τις τελευταίς ώρες, μάλιστα, το νησί είναι χωρίς ρεύμα αλλά και νερό. Στην Σκόπελο η χιονόπτωση δημιούργησε και εκεί προβλήματα και ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ είπε ότι το μισό νησί έχει πολύ χιόνι που ξεπερνά τα 30 εκατοστά και γίνονται προσπάθειες να εκχιονισθεί ο δρόμος Σκοπέλου-Έλιος και να δοθεί στην κυκλοφορία.

Στη Σκιάθο χιονόπτωση σημειώθηκε μόνο στα ορεινά του νησιού.

  • Χιόνι στη Σκόπελο
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 16
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 17

Φωτογραφίες: skopelos-news.blogspot.gr

Χιόνισε και μέσα στην Πάτρα!

Έπειτα από πολλά χρόνια εκδηλώθηκε, σήμερα το πρωί, χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Πάτρας, χωρίς όμως να προκαλέσει προβλήματα.

Όσον αφορά στα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, κλειστή είναι η διαδημοτική οδός από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινηθούν στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Διακόπτου (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων - Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Λουσών και Πριόλιθου), από τα Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο και από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ακράτας - Ζαρούχλας.

  • Χιόνι στην Πάτρα
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 18

Χιόνι και στην Αργολίδα

Χιόνι, όμως, έπεσε και στην Αργολίδα. Στο Αργος η χιονόπτωση ξεκίνησε γύρω στις 12:30 σήμερα και χαροποίησε ιδιαίτερα τους κατοίκους οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να χαρούν το όχι και τόσο συχνό για την περιοχή φαινόμενο. Χιόνι, όμως, έπεσε και στον αχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, όπου το σκηνικό είναι πράγματι μοναδικό.

  • Χιόνι στο Αργος
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 19
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 20
  • Χιόνι στις Μυκήνες
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 21
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 22
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 23
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 24

Χιόνι και σε Ηλεία, Ναύπακτο, Πρέβεζα!

Επίσης, χιόνι έπεσε και σε άλλες πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην Ηλεία. Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί στην ορεινή Ναυπακτία και σε ορεινές περιοχές της Ηλείας, στην Πρέβεζα, ενώ παντού επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

  • Χιόνι στη Ναύπακτο
  • Χιόνι στην Πρέβεζα
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 25
  • Χιόνι στην Ηλεία
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 26
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 27

Χιονίζει σε όλη τη Λέσβο, το «έστρωσε» στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Σε όλη τη Λέσβο χιονίζει από τις 4 περίπου το πρωί. Αποτέλεσμα να το «στρώσει» απ' άκρη σ' άκρη από το λιμάνι της Μυτιλήνης στα ανατολικά μέχρι το λιμάνι του Σιγρίου στο δυτικό άκρο του νησιού.

Αποκλεισμένα είναι αυτή την ώρα είναι τα περισσότερα από τα χωριά. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες γίνεται έκκληση να αποφεύγονται οι μετακινήσεις του πληθυσμού, που έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει από χιόνια.

Ας σημειωθεί ότι έντονη χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης δεν είχε υπάρξει ξανά τα τελευταία 20 χρόνια.

  • Χιόνι στη Λέσβο

Χιόνι και στη Χίο

Με 10 πόντους χιόνι, όμως, ξύπνησαν και οι κάτοικοι της Χίου. Ακόμη και παραλιακές περιοχές ξύπνησαν σήμερα στα λευκά, ενώ σήμερα το πρωί νιφάδες χιονιού έπεφταν και στο κέντρο της πόλης χωρίς, όμως, να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, υπάρχουν προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο της βόρειας πλευράς του νησιού. Ιδιαίτερη προσοχή και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων απαιτείται κατά την ανάβαση στον Προβατά, από το Αίπος μέχρι το 18 και από εκεί μέχρι και τη Βολισσό (ιδιαίτερη προσοχή στον Άγιο Ισίδωρο Πιτυούς και στο Γιαννάκι) καθώς και στον οδικό άξονα που συνδέει τη Λαγκάδα με τα Καρδάμυλα.

Εξαιτίας του παγετού, σύμφωνα με την Περιφέρεια 5 οδηγοί αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στον δρόμο από Λαγκάδα προς Καρδάμυλα, στο ύψος του Δελφινίου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής αλλά και οχήματος της Π.Ε. Χίου για να απεγκλωβιστούν.

  • Χιόνι στη Χίο
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 28
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 29
Παγετός και χιόνι, στα λευκά μέχρι και τα νησιά -Πολικές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 30



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιόνι Χιονιάς κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ