Τα χειρότερα είδη άντρα για να βγεις ραντεβού - iefimerida.gr

Τα χειρότερα είδη άντρα για να βγεις ραντεβού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας το παραδεχτούμε... Πριν βγούμε ραντεβού με έναν άνδρα, έχουμε σκεφτεί από πριν την δικαιολογία που θα πούμε σε περίπτωση που δεν μας αρέσει ή βαρεθούμε, ώστε να φύγουμε χωρίς να τον προσβάλουμε.

Η «σκληρή» πραγματικότητα των singles τις θέλει να έχουν βγει αποτυχημένα ραντεβού και να έχουν πει το κλασικό «έχω να ξυπνήσω νωρίς» ή έχουν στείλει μήνυμα στην φίλη τους να τις τηλεφωνήσει για να βρουν μια δικαιολογία και να φύγουν!

Και τώρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει τις γυναίκες να μην θέλουν να ξαναβγούν με τον συγκεκριμένο άνδρα και με τα δίκια σου. Δεν είναι ούτε το τι φοράει (τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον), ούτε η εμφάνισή του, είναι οι πράξεις του και η στάση του κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Δηλαδή, οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με τσιγκούνηδες, πολυλογάδες και νάρκισσους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άντρας Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ