Προκλητικός Ακιντζί: Απαράδεκτη η θέση Αναστασιάδη για Γενεύη - iefimerida.gr

Προκλητικός Ακιντζί: Απαράδεκτη η θέση Αναστασιάδη για Γενεύη

Φωτογραφία: AP Photo/Petros Karadjias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμμετοχή του Νίκου Αναστασιάδη στις συνομιλίες της Γενεύης ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας απορρίπτει με επιστολή του ο Μουσταφά Ακιντζί προς τον γ.γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Μιχάλης Ιγνατίου παραπέμποντας στην ιστοσελίδα του παράνομο πρακτορείο ειδήσεων στα Κατεχόμενα Bayrak, «ο κατοχικός ηγέτης προειδοποιεί ότι πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία του Δεκεμβρίου για την Σύνθεση της Διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό».

«Ο κ. Ακιντζι επιμένει ότι οι συνομιλίες της Γενεύης από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου θα γίνουν μεταξύ των δυο πλευρών της Κύπρου και στις 12 Ιανουαρίου θα συμμετάσχουν και οι τρεις Εγγυήτριες Δυνάμεις», αναφέρει και προσθέτει:

«Υπό αυτό το πρίσμα, αναφέρει, η επιστολή που έστειλε στον Γ.Γ. ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης που από μόνος του υποστηρίζει ότι θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Δημοκρατία της Κύπρου είναι απαράδεκτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ