Η κακοκαιρία χτυπάει και το ποδόσφαιρο – Στην «κατάψυξη» η Super League - iefimerida.gr

Η κακοκαιρία χτυπάει και το ποδόσφαιρο – Στην «κατάψυξη» η Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βαρύ κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα χτυπήσει την Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει φυσικά και τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της Super League.

Στις 7,8 και Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι οκτώ αναμετρήσεις της αγωνιστικής στην Super League ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις είναι αμφίβολο αν θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να το αντιμετωπίζουν οι αναμετρήσεις εκτός Αθηνών. Σε Βέροια και Τρίπολη όπου φιλοξενούνται τα παιχνίδια Βέροια-Ηρακλής και Αστέρας-ΑΕΚ αναμένεται θερμοκρασία έως και -7 βαθμούς Κελσίου με έντονη χιονόπτωση ενώ τους -8 θα αγγίξει το θερμόμετρο στην Ξάνθη, η οποία την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την μετερεωλογική υπηρεσία, πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, με το θερμόμετρο να βρίσκεται ακριβώς στους μηδέν βαθμούς, χωρίς να αποκλείεται η χιονόπτωση.

Το ενδεχόμενο αναβολής κάποιων αναμετρήσεων είναι ορατό ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν και πιθανές ανοιχτές ημερομηνίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα άλλωστε διεξάγονται τα πρώτα νοκ-άουτ ματς του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιονόπτωση Super League κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ