Συνάντηση Τραμπ-Μέι τον Φεβρουάριο, πριν το Brexit - iefimerida.gr

Συνάντηση Τραμπ-Μέι τον Φεβρουάριο, πριν το Brexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τους τετ α τετ θα έχουν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Τερέζα Μέι τον Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί λίγες εβδομάδες πριν την ενεργοποίηση του άρθρου 50 για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η κ. Μέι είχε δηλώσει πως η διαδικασία θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Τη συνάντηση των δύο ηγετών έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν ομάδες της Ντάουνινγκ Στριτ και της ομάδας Τραμπ. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, στο πλαίσιο αυτό, οι δύο προσωπάρχες της κ. Μέι ταξίδευσαν στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο, για να έχουν συνομιλίες με την ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είχε ταχθεί υπέρ του Brexit, ενώ ο πρώτος πολιτικός που είχε συνάντηση μετά τη νίκη του ήταν Νάιτζελ Φάρατζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Τερέζα Μέι συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ