Νέα δημοσκόπηση: Ανεβαίνει ο Φιγιόν -Κλείνει την ψαλίδα με Λεπέν-Μακρόν - iefimerida.gr

Νέα δημοσκόπηση: Ανεβαίνει ο Φιγιόν -Κλείνει την ψαλίδα με Λεπέν-Μακρόν

Φωτογραφία: AP Photo/David Vincent
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Φιγιόν, κλείνει την ψαλίδα με την ηγέτιδα της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν ενόψει των γαλλικών προεδρικών εκλογών, τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς Φρανσουά Φιγιόν θα εξασφαλίσει ποσοστό 28% των ψήφων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου θα καταλάβει τη δεύτερη θέση και να περάσει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Φιγιόν σε όλα τα σενάρια πλην ενός που εξετάστηκαν, συγκεντρώνοντας ποσοστά 22% έως 24%, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Elabe για λογαριασμό της εφημερίδας Les Echos.

Ο ανεξάρτητος πρώην υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν θα εξασφαλίσει ποσοστό μεταξύ 16 και 24%, αναλόγως με το πρόσωπο που θα επιλέξουν οι Σοσιαλιστές στις προκριματικές εκλογές τους αυτόν τον μήνα και εάν ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού θέσει υποψηφιότητα ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ