Από τον Ολυμπιακό στην Πρέμιερ Λιγκ – Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τη Χαλ - iefimerida.gr

Από τον Ολυμπιακό στην Πρέμιερ Λιγκ – Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τη Χαλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι και ενώ ο Ολυμπιακός βρισκόταν ήδη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Τώρα, ο Μάρκο Σίλβα μετακόμισε στην Πρέμιερ Λιγκ αφού ανέλαβε επίσημα την τεχνική ηγεσία της Χαλ.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της Χαλ και καλείται να βγάλει τις «τίγρεις» από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

«Είναι μια πρόσληψη που έχει σκοπό να μας διατηρήσει στην Πρέμιερ Λιγκ και για τον λόγο αυτό, ο Μάρκο έφερε μαζί και το τεχνικό του επιτελείο, το οποίο τον έχει βοηθήσει στις επιτυχίες που έχει καταγράψει. Ήδη δουλεύουμε για να προσθέσουμε ορισμένους παίκτες στο ρόστερ αυτό τον μήνα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Χαλ, Εχάμπ Αλάμ.

O 39χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος του έτους και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαλ μαζί με τους τρεις συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Χαλ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ