Σκύλος δάγκωσε και τραυμάτισε βαριά ηλικιωμένη στην Κυπαρισσία - iefimerida.gr

Σκύλος δάγκωσε και τραυμάτισε βαριά ηλικιωμένη στην Κυπαρισσία

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύτατα τραυματισμένη μεταφέρθηκε ηλικιωμένη από την Κυπαρισσία στο νοσοκομείο Καλαμάτα, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο στην αυλή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tharrosnews.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Πέμπτης όταν βρισκόταν στην αυλή της και έβαζε φαγητό σε σκύλο εκείνος της επιτέθηκε. Στη συνέχεια η ηλικιωμένη έπεσε κάτω ενώ εκείνος συνέχιζε να την δαγκώνει.

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης την εντόπισε πεσμένη μετά από αρκετή ώρα και μέσα στα αίματα έσπευσε να την βοηθήσει, ενώ κάλεσε και το ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ κρίθηκε απαραίτητο για να γίνει η εισαγωγή της στο νοσοκομείο αφού διαπιστώθηκε πως τα τραύματά της ήταν σοβαρά.

Να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο σκύλος είναι ιδιοκτησίας της ή αδέσποτος τον οποίο φρόντιζε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ