Σταϊκούρας σε Τσακαλώτο: Τα γραπτά μένουν, ο κόφτης έχει υπογραφές - iefimerida.gr

Σταϊκούρας σε Τσακαλώτο: Τα γραπτά μένουν, ο κόφτης έχει υπογραφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «πρέπει να γνωρίζει ότι τα γραπτά μένουν, «ομιλούν» και όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, τον «κυνηγούν», απαντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας στον υπουργό Οικονομικών.

O τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ σχολιάζοντας τη χθεσινή απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε σχετικές δηλώσεις του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος αστόχησε. Πρέπει να γνωρίζει ότι τα γραπτά μένουν, “ομιλούν” και όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, τον “κυνηγούν”.

Οι νέοι φόροι, ο αυτόματος και οριζόντιος “κόφτης”, το Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, η “μόνιμη και διαρκής αφοσίωση στο Μνημόνιο”, φέρουν υπογραφές. Προφανώς και δεν φταίνε όσοι τα θυμίζουν».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Σταϊκούρας χαρακτήρισε την κυβέρνηση ανεύθυνη και τυχοδιωκτική και επεσήμανε ότι αυτό αποδεικνύεται από τις υπογραφές του υπουργού Οικονομικών σε τρία κείμενα για να απαντήσει στη συνέχεια ο κ. Τσακαλώτος ότι «μας κουράζει ο κ. Σταϊκούρας με την εμμονή του.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταϊκούρας Τσακαλώτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ