Παναθηναϊκός και Πανιώνιος ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική της Super League - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Χανιά από τον Πλατανιά.

Σήμερα ολοκληρώνεται η εξ'αναβολής 1η αγωνιστική της Super League.

Στη Νέα Σμύρνη, κοντράρονται δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 2), στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο νέο έτος.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα παραταχθούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ενώ αντίθετα, ο Γιάννης Πετράκης αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα. Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπέριου και του Κόντε σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1) στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζέκα, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Μολέδο και Γουακάσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Πλατανιάς Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ