Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος αναλαμβάνει αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ - iefimerida.gr

Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος αναλαμβάνει αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνει ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου.

Ο ομογενής από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η επίσημη εκδήλωση της διαδοχής από την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τζιτζίκος ήταν ο διευθυντής επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και ένας από τους πέντε ανθρώπους που βρισκόταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων, ενώ στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι τρεις προηγούμενοι υποψήφιοι πρόεδροι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Λευκός Οίκος επί προεδρίας Μπους και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλτ Τραμπ ΤΖΟΡΤΖ ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ