Στο Πήλιο ο Μητσοτάκης -Πού έμεινε, ποιους είδε [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο Πήλιο ο Μητσοτάκης -Πού έμεινε, ποιους είδε [εικόνες]

Φωτογραφία: magnesianews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στο Πήλιο μακριά από τα προβλήματα της Αθήνας και της πολιτικής, έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του.

Ο κ. Μητσοτάκης διάλεξε ένα ξενοδοχείο-αρχοντικό στην Πορταριά για την ολιγοήμερη ανάπαυση του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, απ’ όπου επισκέφθηκε και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ απόλαυσε καταβάσεις στις στρωμένες με άφθονο και εξαιρετικής ποιότητας χιόνι, πίστες του Πηλίου.

Στη συντροφιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, Γιώργος Καλτσογιάννης, που είναι και πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

Προτού αναχωρήσει την Τετάρτη για την Αθήνα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια σύντομη στάση στον Βόλο, όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και στελέχη του κόμματος.

Στο Πήλιο ο Μητσοτάκης -Πού έμεινε,  ποιους είδε [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Στο Πήλιο ο Μητσοτάκης -Πού έμεινε,  ποιους είδε [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Στο Πήλιο ο Μητσοτάκης -Πού έμεινε,  ποιους είδε [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Επίσης, ο κ.Μητσοτάκης συνάντησε και την πρώην βουλευτή ΝΔ στη Μαγνησία Ζέτα Μακρή, η οποία μάλιστα «ανέβασε» στα social media και φωτογραφία με τον πρόεδρο του κόμματος.

Με τον πρόεδρο! pic.twitter.com/3lggtQLCy4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης βόλος Πήλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ