Kυρανάκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των πολιτών - iefimerida.gr

Kυρανάκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των πολιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, o αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας την ίδια στιγμή που βάζει το ένα χέρι του βαθιά στις τσέπες των πολιτών, με το άλλο υπογράφει προσλήψεις κομματικών στρατών.

«Η Ελλάδα θα έπρεπε να γίνει και πάλι μια κυρίαρχη χώρα με το δικό της σχέδιο μεταρρυθμίσεων, ώστε να μην χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια της», σημείωσε ενώ έσπευσε να συπμληρώσει πως: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από ιδεοληψία και ανικανότητα παγώνει όλες τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και για να καλύψει αυτό το κενό, διοργανώνει ακραίες φοροεισπρακτικές εκστρατείες, κυρίως προς τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας».

Παράλληλα, υποστήριξε πως στόχος για τη ΝΔ είναι όταν θα έρθει στην κυβέρνηση να μπορέσει να φτιάξει μια χώρα, «που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της», όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ παράλληλα επισήμανε πως «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει πάρτι υποσχέσεων και δεν υπόσχεται εύκολες λύσεις», τονίζοντας ότι «τόσο οι πολίτες όσο και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυρανακης ΣΥΡΙΧΑ ΝΔ επίθεση Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ