Στον ανακριτή για απολογία ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου -Μπήκε από την πίσω πόρτα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στον ανακριτή για απολογία ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου -Μπήκε από την πίσω πόρτα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων Λαμίας πέρασε η αστυνομία τον κατηγορούμενο 39χρονο Χρήστο Μπαλαντίνα, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Όλες οι κάμερες και πολύς κόσμος ήταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων Λαμίας και περίμεναν την προσαγωγή του 39χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να περάσουν από μια πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου τον κατηγορούμενο και να τον οδηγήσουν κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτή, αποφεύγοντας έτσι τις κάμερες.

Στον ανακριτή για απολογία ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου -Μπήκε από την πίσω πόρτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και αυτή τη φορά ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της άτυχης παιδοψυχιάτρου δεν έβγαλε κουβέντα.

Στον ανακριτή για απολογία ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου -Μπήκε από την πίσω πόρτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως ο δικηγόρος του Μπαλαντίνα στο Lamia report, σήμερα η απολογία θα γίνει κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι μέχρι και σήμερα ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του.

Στον ανακριτή για απολογία ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου -Μπήκε από την πίσω πόρτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πηγή: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλαντίνας δικαστήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ