Ελάχιστες ελπίδες να προλάβει ο Σπανούλης το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ελάχιστες ελπίδες να προλάβει ο Σπανούλης το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στο 2017 πλησιάζουν και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Σπανούλη.

Την Παρασκευή στο ΣΕΦ, οι κερκίδες θα είναι γεμάτες, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του νέου έτους ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο «αιώνιοι» κοντράρονται στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την σπουδαία επικράτηση επί της Φενέρ ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει μετά την ήττα από την Ούνικς στο Καζάν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε για μια ακόμη μέρα τον Βασίλη Σπανούλη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους πράσινους. Ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης επιστρέφει και μειώνει σε μεγάλο ποσοστό τους προβληματισμούς.

Από την πλευρά του ο Τσάβι Πασκουάλ, είδε τον Νικ Καλάθη να ξεπερνά άμεσα την ίωση που τον ταλαιπώρησε και να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις ενώ την Παρασκευή θα γίνει και το ντεμπούτο του Τζεντίλε με την πράσινη φανέλα στην Euroleague.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ