ΗΠΑ: Στις 11 Ιανουαρίου η πρώτη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νίκη στις εκλογές - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Στις 11 Ιανουαρίου η πρώτη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νίκη στις εκλογές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είπε χθες ότι την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, θα ενημερωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες για τους ισχυρισμούς περί της παρεμβολής της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.

"Η ενημέρωση (των υπηρεσιών) “πληροφοριών” για το δήθεν ρωσικό χάκινγκ αναβάλλεται για την Παρασκευή, ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συγκεντρωθούν πειστικά στοιχεία. Πολύ παράξενο!", είπε σε μήνυμά του στο Tweeter.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει εκφράσει αμφιβολίες για το πόρισμα των μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία παραβίασε υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε δηλώσει το Σαββατοκύριακο ότι θα συζητήσει τους ισχυρισμούς περί χάκινγκ την Τρίτη (χθες) ή Τετάρτη (σήμερα). Δεν αναφέρθηκε στο θέμα χθες.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε χθες επίσης στο Twitter ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 11 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη.

Θα είναι η πρώτη του συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του στις εκλογές, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη τύπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ