Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 61χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - iefimerida.gr

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 61χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Πειραιά όταν πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μία γυναίκα έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Φραγκιάδων και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτό είναι μία 61χρονη.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς εκδηλώθηκε η φωτιά, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω του μεγάλου όγκου σκουπιδιών που βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη με 6 οχήματα και 15 πυροσβέστες με αποτέλεσμα η φωτιά να κατασβεστεί άμεσα και να μην επεκταθεί σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Έξι άτομα που διέμεναν σε άλλα διαμερίσματα για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την πολυκατοικία από το κλιμακοστάσιο.

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αποκάθαρσης ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε διαμέρισμα, οδός Φραγκιάδων, Πειραιάς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς διαμέρισμα νεκρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ