Euroleague: Δύσκολα ο Σπανούλης στο ντέρμπι με ΠΑΟ - Ετοιμος ο Καλάθης - iefimerida.gr

Euroleague: Δύσκολα ο Σπανούλης στο ντέρμπι με ΠΑΟ - Ετοιμος ο Καλάθης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ δύσκολα φαίνεται, πια, πως θα προλάβει το «αιώνιο» ντέρμπι ο Βασίλης Σπανούλης στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, έκανε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας την Τρίτη και δεν μπόρεσε για άλλη μία φορά να πάρει μέρος στο πρόγραμμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Από την άλλη, κανονικά «έβγαλε» την προπόνηση ο Γιώργος Πρίντεζης, που θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, στις 21:00). Σε αυτό, θυμίζουμε, θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ντομινίκ Ουότερς.

Παρουσία του αρχηγού πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού superfoods που συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι αιωνίων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Νικ Καλάθης ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε στο κρεβάτι την προηγούμενη μέρα και τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για το κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής. Το ίδιο συνέβη και με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ ο μόνος που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι ο Λούντζης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ