Αρνείται τα λεφτά των Κινέζων ο Μπεργκ – Πρόταση άνω των 7 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Αρνείται τα λεφτά των Κινέζων ο Μπεργκ – Πρόταση άνω των 7 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ φέρεται να έκανε η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός είναι αυτός που έβαλε στοπ, στις επιθυμείες των Κινέζων.

Μετά το περυσινό έμπρακτο ενδιαφέρον της, η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν επιχείρησε να αποκτήσει και πάλι τον Μάρκους Μπεργκ. Το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ που πρόσφερε πέρυσι, επέστρεψε στο τραπέζι όμως ο Σουηδός δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα για να μετακομίσει στην Κίνα.

Οι λόγοι που ο Μπεργκ απέρριψε τη νέα πρόταση των Κινέζων δεν έχουν να κάνουν φυσικά με τα χρήματα που προσφέρουν αλλά κυρίως με το γεγονός πως αν πάρει μεταγραφή σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Εκτός αυτού φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και η οικογένειά του, η οποία δείχνει να περνά ευχάριστα το χρόνο της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ