Το μεσημέρι απολογείται ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου - iefimerida.gr

Το μεσημέρι απολογείται ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μία το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να απολογηθεί ο 39χρονος, που συνελήφθη για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ήταν ανέκφραστος, αποφεύγοντας να μιλήσει, ενώ την ίδια έκφραση είχε και όταν άκουσε τις βαρύτατες κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη.

Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του την ερχόμενη Τρίτη.

Πριν από την προσαγωγή του είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας οι απαντήσεις σχετικά με το γενετικό υλικό, που είχε εντοπιστεί στο σπίτι της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη.

«Υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος», αναφέρουν όλα τα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, η παιδοψυχίατρος είχε πάνω από 15 μαχαιριές. Οπως ανέφερε, το «lamiareport», ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ δολοφόνος απολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ