Υπό το φως των κεριών έπαιξαν στην Ντόχα οι Ναδάλ-Φέντερερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπό το φως των κεριών έπαιξαν στην Ντόχα οι Ναδάλ-Φέντερερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες των τελευταίων ετών, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, συνηθίζουν να παίζουν τένις στην αρχή του χρόνου κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες.

Πέρυσι οι δυο τους αγωνίστηκαν πάνω σε ένα πλωτό γήπεδο τένις, ενώ φέτος οι διοργανωτές του τουρνουά της Ντόχα επέλεξαν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με τους δύο αθλητές να παίζουν στο αμφιθέατρο «Katara» μπροστά σε περισσότερα από 4.000 αναμμένα κεριά.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, παίζοντας στο αμφιθέατρο με τα κεριά αναμμένα. Ήταν μια μίξη δραματικής και ρομαντικής Αραβικής νύχτας. Ήταν πολύ ζωντανό και πραγματικά το ευχαριστήθηκα», δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ για την πρωτόγνωρη εμπειρία του.

Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Ναδάλ είπε: «Κάθε χρόνο κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην Ντόχα και αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μέρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ