Αδωνις: Είναι λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα - iefimerida.gr

Αδωνις: Είναι λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους».

Αυτό δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Αμυνας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real FM. «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Αμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες, δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ενοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή η θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».

Ερωτηθείς για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Οπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ