Η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό του - Ετσι σώθηκε ένας 35χρονος στο κλαμπ Reina - iefimerida.gr

Η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό του - Ετσι σώθηκε ένας 35χρονος στο κλαμπ Reina

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας Αμερικανός επιχειρηματίας από την Φιλαντέλφεια, ο οποίος διασκέδαζε την αλλαγή του χρόνου στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Jacob Raak αποφάσισε να ταξιδέψει στην Τουρκία για τη φετινή Πρωτοχρονιά μαζί με τους φίλους του, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ζούσε.

Την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, ο 35χρονος βρισκόταν ήδη στο κλαμπ Reina και διασκέδαζε με τους φίλους του, όταν ο μακελάρης άνοιξε πυρ κατά πάντων.

Η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό του - Ετσι σώθηκε ένας 35χρονος στο κλαμπ Reina | iefimerida.gr 0

Μια σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι και η δεύτερη στο στήθος, όπου όμως βρισκόταν το κινητό του, στην εσωτερική τσέπη του κοστουμιού. Εκεί ακριβώς έχασε δύναμη και όπως είπαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, δεν χτύπησε κάποια αρτηρία.

Ο Raac μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης ανάμεσα στους τραυματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντινούπολη κλαμπ reina Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ